DKNY Bess Zwart

M7QXv3T08e
DKNY Bess Zwart
Type Sneakers
Ref. 128194
Seizoen Lente/Zomer
Land van fabricage China
Constructie Gevulkaniseerd
Referentiemaat 38
Kleur Zwart
Voeringstof Textiel
Bovenkant / Schacht Synthetisch materiaal
Binnenzool Textiel
DKNY Bess Zwart DKNY Bess Zwart DKNY Bess Zwart DKNY Bess Zwart DKNY Bess Zwart DKNY Bess Zwart DKNY Bess Zwart

Desigual SHOESBIO 7 Multicolor

De campagne

Brussel is een diverse en multiculturele grootstad met een indrukwekkende verscheidenheid aan mensen, ideeën, culturen, talen en identiteiten.

Zij wordt gekenmerkt door een grote bevolkingsdichtheid die alle sociale lagen omvat en door een sterke toestroom van mensen die van elders uit België of vanuit het buitenland komen.

Deze stromen dragen bij tot de aangroei, diversificatie en verjonging van de Brusselse bevolking die vandaag meer dan 170 verschillende nationaliteiten telt en waarin jonge volwassenen sterk vertegenwoordigd zijn. Deze diversiteit is een rijkdom, want ze bepaalt de dynamiek en het potentieel van ons Gewest.

Deze realiteit gaat echter ook gepaard met grote uitdagingen op het vlak van sociale cohesie en gelijkheid.

Racisme en discriminatie op basis van de zogenaamde ‘raciale criteria’ (zoals nationaliteit, huidskleur, afkomst en nationale of etnische afstamming) komt helaas nog al te vaak voor (zie Roxy Sugar baby
).

Daarom lanceert equal.brussels in opdracht van de Staatssecretaris voor gelijke kansen deze communicatiecampagne die de Brusselaars oproept tot het innemen van een standpunt, tot het reageren tegen racisme. En reageren kan je niet enkel als SLACHTOFFER ,maar ook als GETUIGE ! Op deze website wordt uitgelegd wat je concreet kan doen.

Deze campagne wil de mensen interpelleren, ze wil inspelen op de veralgemening die racisme voortbrengt, namelijk: één (negatief beschouwd) aspect generaliseren over een hele groep.

Iedereen heeft spontaan de neiging om te vereenvoudigen, te veralgemenen. Denken in categorieën is immers essentieel om de complexe wereld in ons denken te kunnen organiseren. Het is dus algemeen menselijk, en noodzakelijk om erin te slagen de wereld rondom ons te begrijpen. Waar het problematisch wordt, is wanneer niet enkel categorieën worden gebruikt om de wereld in ons hoofd te ordenen, maar ook stereotypen. Stereotypen zijn namelijk halsstarriger, onveranderlijk, en verbonden met macht en ideologie in een samenleving.

Eigen aan stereotypen is de onjuiste manier waarop groepen en bepaalde categorieën als homogeen beschouwd worden. Bepaalde gedragingen of eigenschappen worden toegekend aan alle leden van een bepaalde groep of categorie, zonder daarbij rekening te houden met individuele verschillen. Het gebruik van stereotypen veroorzaakt vaak ook een gevoel van superioriteit of veiligheid over de eigen groep, wat mee verklaart waarom stereotypen snel verspreid worden.

MEXICO TOURS

Clarks Maypearl Daisy Bruin
» Zeilvis Snorkel Avontuur

Zeilvis Snorkel Avontuur

Evita ROMINA Klassieke pumps

Little Mary PABLO Grijs

ZEILVIS SNORKEL AVONTUUR: KOM MEE MET ONS OP EEN GEWELDIG AVONTUUR EN ZWEM MET DE ZEILVIS, DESNELSTE VIS IN DE OCEAAN.

Duur: Categorie: Wanneer: Restricties: Taal:

Een van de dingen die je moet doen tijdens je bezoek aan Cancun!

Tijdens de winter komen de zeilvissen dicht bij de kust van Mexico caribe, vlak bij Isla Contoy, om zich te voeden met sardientjes. Zeilvissen zijn de snelste roofdieren in de zee, en ze kunnen een snelheid bereiken van 110 kilometer per uur! Hun lange, flexibele en krachtige lichamen helpen hun om snel rondjes te kunnen draaien en zo de school met vissen te verwarren.

Klanten die vorig jaar de zeilvis tour deden hadden de mogelijkheid om te zwemmen met de gespotte dolfijnen, manta´s, een school van atlantische Bonitos, Wahoos en zelfs een keer heben ze een groep false killer whales gezien. The oceaan zit vol met verrassingen!

* Zeilvissen observatie kan erg uitdagend zijn en daarom kunnen we de observatie niet garanderen. Niettemin hebben we een succes percentage van 80% en buiten dat ook nog een ervaren kapitein.

7:00 uur

Uiterlijke ophaal tijd bij uw hotel in Cancun (6:00 uur Playa del Carmen en 5:00 uur Tulum)

7:45 uur

Vertrek van Cancun in comfortabele en veilige boten. Tijdens de boottrip zal onze professionele gids uw vermaken met interessante informatie over de zeilvis en het ecosysteem van dat bepaalde gebied. Als we ze eenmaal gevonden hebben, heeft u de unieke mogelijkheid om te snorkelen met de snelste vis in de wereld.

12:00 uur

Lunch op de boot.

13:00 uur

Onze comfortabele busjes zullen op iedereen wachten en u terug brengen naar het hotel.

13:15 uur

Aankomst bij uw hotel in Cancun (14:00 uur Playa del Carmen en 15:00 uur Tulum)

VANAF CANCUN NU $189.00 USD

CONTACT US

VANAF RIVIERA MAYA NU $198.00 USD ZONDER VERVOER NU $169.00 USD PRIVÉ TOUR VANAF

Copyright 2015 by EcoColors Tours - Travel Mexico - Reserved - SEO by Neo Agencia de Marketing Digital Pepe jeans Munch Bass Zwart

Anders gezegd: neuronen worden geactiveerd via gewogen verbindingen van voorheen actieve neuronen. De ontvangende neuron verwerkt het signaal en stuurt vervolgens al dan niet een signaal aan de volgende neuronen. Input die bijdragen tot het krijgen van juiste antwoorden worden groter gewogen. Bijvoorbeeld, als knooppunten David, Dianne en Dakota knooppunt Ernie vertellen dat het huidige invoerbeeld een foto van Brad Pitt is, maar knooppunt Durango zegt dat het Betty White is en het trainingsprogramma bevestigt dat het Pitt is, zal Ernie het gewicht verminderen dat het toewijst aan Durango’s input en het gewicht dat het geeft aan David, Dianne en Dakota verhogen.

Het ‘trainen’ van het netwerk gebeurt door het aanbieden van input met de bijbehorende gewenste output. Tijdens deze gecontroleerde fase vergelijkt het netwerk zijn eigenlijke output met wat het bedoeld was om te produceren, dat wil zeggen de gewenste output. Het verschil tussen beide uitkomsten wordt aangepast met behulp van backpropagation. Dit betekent dat het netwerk achteruit werkt van output naar input om gewichten en drempels (oftewel de functies) aan te passen totdat het verschil tussen de werkelijke en de gewenste output zo klein mogelijk is. Meestal worden deze geleidelijk bijgesteld, en bestaat een ‘trainingssessie’ uit vele (duizenden) iteraties.

Een tweede stap in het leerproces is het aanbieden van nieuwe input en het controleren van het resultaat dat dat oplevert. Op die manier kan bepaald worden in hoeverre het netwerk ‘volleerd’ is, en hoe betrouwbaar de resultaten zijn.

Dit artikel is onderdeel van een serie.

Lees meer:

Artikel 1: Bensimon Tennis Lacets H Blauw

Artikel 2: Made by SARENZA Crazy Seventy 3 Zwart

Artikel 3: Toepassingen van neurale netwerken – van chatbots tot zorg

Artikel 5: Voorbeeld van een neuraal netwerk – de werking uitgelegd

Distributieweg 48, 2645 EJ Delfgauw

Phone: 015-3641874

Email: [email protected]

Kunnen we met neurale netwerken de aanwezigheid van leven op andere planeten voorspellen? … Orange Babies dames slippers Grijs

Bensimon Tennis Lacets E Groen
Uitgelicht
Productinformatie
Nieuwsbrief aanmelden